Juriul SIA

Navigation

În contextul în care problemele cu care se confruntă România sunt din ce în ce mai complexe, avem nevoie de o generație de tineri care să îndrăznească să construiască soluții inovative, pe termen lung. Eforturile noastre de a forma o generație de tineri antreprenori sociali în România au avut întotdeauna mediul de colaborare. Pentru că numai prin puterea ecosistemului antreprenorial mai mare putem contribui la apariția unor afaceri sociale de impact.

Pentru competiția Social Impact Award, rolul membrilor juriului este unul foarte important. Oamenii către care ne îndreptăm sunt, în primul rând, modele de urmat pentru tineri – oameni care fac lucrurile să se întâmple cu consecvență și pasiune, care înțeleg profunzimea provocărilor sociale cu care ne confruntăm și, implicit, a dimensiunii soluțiilor de care avem nevoie.

"SIA este unul din programele mele de suflet, în care am avut șansa de a-mi aduce contribuția încă din primul an. Este în continuare singurul program de acest fel adresat studenților în România, iar conceptul de antreprenoriat social rămâne în viziunea mea o opțiune validă pentru mulți tineri care chiar pot fi agenți ai schimbării în comunitățile lor. Ca atare, și în prezent – prin Brutăria CONCORDIA și celelalte antreprize sociale – creăm contexte de angajare pentru tinerii care altfel ar fi neangajabili."

— Diana Certan

Director Executiv @ Organizația Umanitară Concordia

Member

Angela Achitei

Președinte @ Fundația Alături De Voi

Angela a asigurat în 17 ani de activitate la ADV România, managementul a peste 78 de proiecte europene, a atras în comunitate peste 18 mil. de euro. Începând cu anul 2017, este membru activ și în Clubul Europa (Comisia Europeană), este membru cu drept de vot în Comitetul de Monitorizare a Programului Operațional Regional, asigurând o contribuție importantă la implementarea fondurilor structurale destinate investițiilor. Motto-ul ei este „Ceea ce facem zi de zi… ne definește practic viitorul!”

Member

Zoltán Bereczki

Co-founder și Președinte @ Synerb Venture Catalyzer

Zoltan a coordonat timp de 9 ani activitatea NESsT România ca director national, apoi ca director regional pe România și Balcani. În această perioadă a sprijinit peste 200 de întreprinderi sociale prin mentorat, training și consultanță în dezvoltarea modelelor de business aflate în diverse etape de dezvoltare și a gestionat investițiile directe în întreprinderi sociale. Experiența profesională anterioară include design-ul și managementul programelor de dezvoltare economică și cooperare transfrontalieră între România și Balcani pentru Centrul Euroregional pentru Democrație. Zoltan a fost membru al juriului în zeci comisii de evaluare și investiții, naționale și regionale, și este Fellow al Aspen Institute.

Member

Diana Certan

Director Executiv @ Organizația Umanitară Concordia

Diana Certan are 16 ani de experiență profesională în organizații non guvernamentale, unde și-a dezvoltat expertiza în ceea ce privește managementul organizațional și de proiect, dezvoltarea de modele și programe educaționale și sociale și strângere de fonduri. Din 2015, este Director Executiv – Comunicare și Fundraising pentru Organizatia Umanitara CONCORDIA. Diana a fost unul din actorii cheie în dezvoltarea uneia dintre cele mai mari mișcări de tineri din România – IMPACT, în calitatea sa de Manager al Fundației Noi Orizonturi. Este co-fondator și membru în Consiliul Director al Coaliției pentru Educație, Fellow Aspen Institute Romania (2011), fost bursier al Executive Master of Bussiness Administration (Pilkington Ratiu Bussiness School) și are un Masterat în Dezvoltare Comunitară, Facultatea de Științe Politice și Administrative, Universitatea Babes Bolyai.

Member

Andrei Coșuleanu

Fondator @ Act for Tomorrow

Unul dintre cei mai activi promotori ai voluntariatului și responsabilității sociale din România este Andrei, președintele Act for Tomorrow. De asemenea, Andrei este specializat în problematica mediului, fiind până de curând, pe rând, director executiv și membru al board-ului al celei mai mari mișcări sociale de voluntariat din Romania, Lets do it, Romania!.

Member

Diana David

Managing Director @ SAP România

Cu Diana David în frunte, SAP România a implementat o abordare de conducere centrată pe oameni. Diana s-a alăturat SAP România în urmă cu trei ani, ca Key Account Manager si vine cu o experiență de peste 15 ani în vânzări. Și-a început viața profesională în urmă cu 18 ani la Orange România, unde a trecut prin mai multe roluri și responsabilități, activitatea ei continuă și sustenabilă fiind în vânzări.

Member

Raluca Jianu

Head of Strategy @ Narada

Dupa 4 ani de voluntariat la Narada, unde a descoperit mixul perfect între viziune, oameni excepţionali, tehnologie, antreprenoriat şi impact social, Raluca s-a alăturat organizației ca parte a echipei executive. Vrea să se dedice cauzei pentru că simte să pună experienţa acumulată până în prezent, în scalarea impactului în educaţie şi pentru că îşi doreşte să deservească în totalitate misiunea - aceea de a oferi fiecărui copil acces personalizat la educaţie de secol 21. Anterior venirii sale în echipa Narada, Raluca a lucrat timp de 14 ani într-o companie multinaţională, în roluri diferite, unde a îmbinat tehnologia, experiența de lucru cu clientul, programele strategice şi leadership-ul, pentru a livra atât impact la nivel regional (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) cât şi global, intern şi extern.

Member

Alina Kasprovschi

Director Executiv @ Fundația Comunitară București

Alina este membru fondator al Fundației Comunitare București, pe care o conduce de la înființare. Crește programe de care orașul are nevoie, dezvoltă mecanisme de strângere de fonduri și lucrează cu companiile pentru a gestiona implicarea lor în comunitate.Cu o experiență anterioară de zece ani în marketing și comunicare, Alina crede că viitorul aparține comunităților reale, vii și vibrante. Vede impactul muncii ei în încrederea pe care o câștigă bucureștenii când văd că pot schimba lucruri în oraș. Asta i se pare cel mai important într-o lume în care poate apărea oricând o lege care să dărâme ce-ai construit: perseverența.

Member

Anca Luca

Business Community Manager/Social Banking @ BCR

Cu mai bine de 10 ani de experiență în marketing în una din cele mai dezvoltate instituții financiare din România, Anca este un entuziast Tech Startup care a folosit toate uneltele din dotare și pasiunea pentru comunicare pentru a sprijini branduri și proiecte care abordează inovare și communitybuilding.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close