Regulament & FAQ

Navigation

Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor la nivel internațional.

În România, proiectul se află la cea de-a unsprezecea ediție și este organizat de către Social Innovation Solutions.

Pentru detalii despre grupul țintă, procesul de aplicare, selecție și jurizare, calendarul competiției și criterii de eligibilitate, vă invităm să consultați Regulamentul Social Impact Award.

Click aici pentru Regulament Social Impact Award

Regulament de colectare date personale

Întrebări frecvente

Nu sunt sigur de ideea mea încât să aplic în cadrul competiţiei. Ce pot să fac?

Aplică indiferent de stadiul în care se află ideea. În cadrul Social Impact Award vei beneficia de workshopuri care te vor ajuta să îţi creşti ideea – dacă se află în stadiul incipient, sau să ţi-o dezvolţi dacă deja este aplicabilă. Chiar şi ideile aflate în stadiu incipient pot beneficia de finanţarea oferită de SIA, atât timp cât este o idee bună și tu sau echipa ta dovediţi că puteţi să o implementaţi.

Nu am o idee, dar sunt interesat/ă de competiţie. Pot să particip la prezentări, chiar şi fără să mă înregistrez?

Participarea este liberă şi gratuită pentru toată lumea care este interesată. Înregistrarea la evenimente este însă obligatorie. Înregistrările se pot face pe pagina oficială de Facebook, Social Impact Award Events, pentru fiecare eveniment în parte. Nu este obligatoriu să aplici cu o idee de proiect în cadrul competiției pentru a putea participa la evenimente.

Ce se întâmplă cu drepturile asupra ideii mele de proiect?

Toate drepturile rămân rezervate echipei fondatoare a ideii. O scurtă descriere a proiectelor finaliste (75 de cuvinte) va fi publicată pe site-ul competiţiei şi pe materialele promoţionale (în presă şi pliante). Scopul este de a atrage atenţia asupra proiectelor înscrise, de a le promova şi de a motiva şi alţi participanti să se înscrie.

Am voie să mă înscriu cu mai mult de un proiect?

În cazul aplicării cu mai mult decât un proiect vor fi declarate valide doar dacă vor îndeplini toate condiţiile Regulamentului.

Ce responsabilităţi voi avea dacă voi câştiga unul dintre premiile SIA?

Dacă te afli printre câştigătorii competiţiei SIA vei avea oportunitatea să îţi dedici timpul dezvoltării şi implementării proiectului cel putin pe perioada iunie – septembrie. În funcţie de nivelul la care se află proiectul la momentul decernării premiilor, timpul va fi dedicat dezvoltării ideii sau implementării ei până în faza de prototipare.

Nu am cum să fiu prezent şi să mă ocup de proiect pe perioada verii. Pot să aplic în continuare?

Chiar dacă nu există posibilitatea de a lucra pentru dezvoltarea proiectului pe perioada verii, în continuare este recomandat să aplici. Acest lucru poate fi benefic proiectului, întrucât îți poți structura ideile și poți evalua în ce măsură e o idee care merită investiția ta de timp și energie. Cu toate acestea, prezența printre finalişti nu va fi posibilă, fiind rezervată doar acelor proiecte care îndeplinesc toate cerinţele Regulamentului.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close