Navigation
Loading Evenimente
 • vineri 4th

  aprilie 2014

 • From

  To

 • Halelor 5, 3rd floor

  Bucharest, Romania

 • Ticket price

  Gratuit

Idea Generation Workshop

Detalii

Data:
04-04-2014
Timp:
10:00 - 13:00
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:

Organizator

SIA Romania
Email:
office@globalshapers.ro
Sit web:
https://romania.socialimpactaward.net

Loc de întâlnire

Impact Hub Bucharest
Halelor 5, 3rd floor Bucharest, 030118 Romania + Harta Google
Sit web:
http://impacthub.ro

Idea Generation Workshop

Declansarea butonului interior care te motivativeaza sa schimbi status quo-ul comunitatii in care traiesti, identificarea oportunitatii de a genera impact social printr-o idee de proiect intr-un mod creativ şi antreprenorial. Conectarea super- puterilor tale personale cu problemele reale din comunitate si generarea de idei pentru iniţiative inovatoare.

Cu cine?

Florin Ghinda, educator de spirit si gand pozitiv

Florin sustine acest demers prin programele sale de training si prin platforma de informatie si educatie pozitivawww.RomaniaPozitiva.ro cu 20 de autori si peste 11 000 de articole de Bine despre Romania publicate inca din 2006.

Florin are peste 12 ani de experienta ca trainer pentru circa 4000 de participanti, iar domeniile de expertiza includ: gandire pozitiva aplicata pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Florin este mare fan de biciclete, miscare in aer liber, muzica uneori chiar clasica si indiana.

Motivaţia principala a lui Florin este dorinţa şi increderea de a schimba lucrurile in Bine in Romania. Mai multe informatii aici si aici.

Am credinta ca multi oameni sunt dornici sa fie de partea unei cauze nobile, dar deseori ne lasam ideile bune sa se piarda in goana zilnica. Workshopul de Idea Generation este un spatiu in care oamenii dornici de schimbare pozitiva isi gasesc energia si timpul sa exploreze acele idei pentru care si-ar putea dedica cativa ani din viata. Idei pentru care s-ar trezi dimineata cu mult chef de viata! Iata-ma, deci, acceptand invitatia de a sustine workshopul de Idea Generation cu echipa Social Impact Award Romania pentru ca si mie imi place sa am un motiv bun pentru care sa imi dedic energia si timpul. Florin Ghinda

Participarea la acest eveniment este gratuita pentru studenti. Inregistrarea se face completand formularul de mai jos

Tutorial – Online Event Management with the ticketing solution amiando

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close