Navigation

 

Anunț important!

Pe perioada restricțiilor ne vom desfășura activitatea în online. Așadar, în această perioadă workshop-urile se vor transforma în webinarii. Fii la curent cu următorul webinar pe pagina noastră de Facebook sau Instagram!

 

 


Calendarul workshopurilor

8 Mai, ora 11:00 – online

📯 Dacă ești licean sau știi un licean!!!
Idea Generation Workshop pentru liceeni – Social Impact Award 2021 este un atelier virtual super interactiv, în care timp de 2 ore vei afla cât de simplu este sa rezolvi o problema socială sau de mediu care te deranjează. 💡
Înregistrează-te aici: http://bit.ly/Register_SIA_Edison
📌La finalul atelierului vei câștiga experiență despre cum să: identifici o oportunitate, cum sa vii cu o idee a unei soluții pentru a profita de această oportunitate, vei genera o idee care poate servi drept primul punct de plecare pentru călătoria ta, vei ajunge să cunoști alți tineri interesanți și poate vei vrea să îți rafinezi ideea în workshop-urile care urmează și să te alături altor proiecte SIA
Te așteptăm sâmbătă 8 mai, de la 11:00!⏰

9 Mai – Aplică pentru feedback

💡Ai o idee de proiect cu impact social?
👥 Ai între 14-30 ani?
🛎 Aplică la Social Impact Award 2021, program educațional și competiție de afaceri sociale pentru tineri în care ai parte de:

📈3 luni de incubare a ideii
👥Network național și internațional din 18 țări
🗣Mentorat individual
🏅Premii tot.10.000€

Și dacă aplici cu ideea ta până duminică, 9 Mai, vei primi și o rundă de feedback! 😱

🌎Grăbește-te, the world needs you!

15 Mai, ora 10:30 – online

Impact Lab este un format de atelier care te ajută să îți structurezi ideea. Acest atelier a fost dezvoltat în cadrul Social Impact Award.
Conținutul răspunde nevoilor antreprenori sociali și viitorilor changemakers. În cadrul webinarului veți afla că potențialul unei idei nu stă neapărat în idee în sine, ci cum ne raportăm la ea. Veți învăța cu ajutorul Impact Canvas-ului care sunt pașii necesari modelării și planificării de la idee la model de business, cum să identificați blind spots care necesită perfecționare și research suplimentar, cum să puteți prezenta conceptul într-un mod concret, permițându-vă să pitch-uiți și să obțineți noi perspective prin peer-feedback.
Pentru a participa la webinar trebuie să aplici aici cu ideea ta: https://forms.gle/s98KeEXBKTa9LVjK7
Se vor selecta 15 idei, iar pe 30 Aprilie vei primi un email dacă ideea ta a fost selectată.
Participarea la acest webinar este gratuită.

 

Vrei să aducem Social Impact Award în comunitatea ta locală? 

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de tineri români să ia în considerare oportunitatea de a deveni antreprenori sociali, avem nevoie de ajutor astfel încât mesajul nostru să ajungă în cât mai multe colțuri ale țării. Dacă orașul tau nu este pe harta SIA 2021 încă, însă știi că ai prin preajmă mulți tineri cu potențialul de a aduce o contribuție concretă în comunitatea voastră, ajută-ne să organizăm un workshop Social Impact Award pentru voi. Dă-ne de veste la livia.florea@innovationsolutions.eu.

 

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close