1015607
DD
zile
:
HH
ore
:
MM
min
:
SS
sec
Navigation

 

Anunț important!

Din cauza evenimentelor neplăcute ce au loc în această primăvara, noi ne vom muta activitatea în online. Așadar, workshop-urile se vor transforma în webinarii. Fii la curent cu următorul webinar pe pagina noastră de Facebook sau Instagram!

 

 


Vino la evenimentele Social Impact Award din orașul tău!

În perioada martie – mai vom organiza o serie de ateliere pe teme ce țin de antreprenoriatul social în 11 orașe: București, Cluj, Iași, Timișoara, Galați, Craiova, Constanța, Brașov, Baia Mare, Focșani și Oradea.

Atelierele sunt construite în jurul uneia dintre următoarele tematici:

  • Idea Generation
  • Impact Lab
  • Business Modelling

În cadrul programului educațional ai contextul în care să descoperi propria ta idee, să dezvolți o afacere socială în jurul ei și să te inspiri din poveștile unor antreprenori sociali cu experiență. Fie că ai deja o idee sau vii la un workshop astfel încât să o descoperi, în final o dezvolți astfel încât să te poți înscrie și în competiție cu ea.

Calendarul workshopurilor

  • Urmează să anunțăm calendarul pentru 2020. Urmărește-ne pe Facebook.

Vrei să aducem Social Impact Award în comunitatea ta locală? 

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de tineri români să ia în considerare oportunitatea de a deveni antreprenori sociali, avem nevoie de ajutor astfel încât mesajul nostru să ajungă în cât mai multe colțuri ale țării. Dacă orașul tău nu este pe harta SIA 2020 încă, însă știi că ai prin preajmă mulți tineri cu potențialul de a aduce o contribuție concretă în comunitatea voastră, ajută-ne să organizăm un workshop Social Impact Award pentru voi. Dă-ne de veste la andreea.nedu@innovationsolutions.eu.

 

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close