Competiția SIA 2022

Navigation

Pregătim un program de incubare pentru 15 echipe cu idei de afaceri sociale!

În iunie 2022 vom anunța online cele 15 echipe finaliste, selectate de juriul Social Impact Award pentru a intra în perioada de incubare din iunie – octombrie.

Incubarea vine cu resursele de care ai nevoie, astfel încât să îți duci ideea mai departe. Finaliștii SIA vor avea acces la:

  • sesiuni individuale de coaching și mentoring
  • metode și instrumente de lucru specifice antreprenoriatului social și ideii tale
  • o comunitate de tineri antreprenori sociali la nivel național și internațional
  • suport în înțelegerea priorităților și în acționarea în direcția lor

Timp de 3 luni, vei avea patru piloni principali în jurul cărora te vom susține să îți construiești  experiențele de învățare

Tribul tău – Vei întâlni tineri cu aspirații comune și cu viziuni asemănătoare ție. Ei vor reprezenta, împreună cu echipa Social Impact Award comunitatea aproape de tine.

Prioritățile tale- Alături de mentori și experți, îți oferim suport personalizat în funcție de nevoia proiectului tău și setăm împreună cu tine obiective clare de dezvoltare a ideii tale. 

Audiența

Suport

Aplică aici cu ideea ta de bine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Votul Comunității

În cadrul competiţiei, nu doar juriul va fi cel care va recunoaşte meritul proiectelor înscrise, ci şi comunitatea. Votul Comunităţii va consta într-un vot online care va avea loc în perioada 1 septembrie- 1 octombrie.

Fiecare proiect va fi promovat pe siteul oficial al competiţiei printr-un videoclip de prezentare. Videoclipul va fi făcut în întregime de către finaliști, în funcţie de termenii expuşi în Regulament Social Impact Award 2021
Echipa cu cele mai multe voturi va câștiga Votul Comunității, în valoare de 1000 de euro.

Află mai multe despre ideile finaliștilor SIA la nivel global!

Finala Social Impact Award 2022

Pe 3 octombrie 2022 va avea loc marea finală Social Impact Award, în care cele 15 echipe finaliste vor avea ocazia să își prezinte ideile de afaceri sociale și progresul făcut pe parcursul incubării în fața juriului competiției. Membrii juriului vor selecta cele 3 echipe câștigătoare ale competiției, care vor primii 3 premii a câte 3000 de euro și un premiu de popularitate de 1000 de euro.
În plus, câștigătorii vor participa la Summitul Internațional Social Impact Award de la Viena, în luna noiembrie.

 

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close