1. Acasă
 2. Programul
 3. Descoperă antreprenoriatul social

Descoperă antreprenoriatul social

Vino să explorezi lumea antreprenoriatului social. Evenimentele și atelierele noastre îți vor oferi toate instrumentele de care ai nevoie pentru a învăța despre domeniu și pentru a începe propria afacere socială.

Evenimentele și atelierele noastre servesc ca spații deschise pentru a intra în legătură cu oameni care au aceleași idei, pentru a descoperi cum să creezi o afacere socială sau să construiești o carieră cu impact și să generezi o idee pentru un proiect. De asemenea, oferim feedback celor care construiesc deja o afacere socială și îi ajutăm să își pregătească aplicația pentru incubația noastră. Totul gratuit.

 • Artboard 5
  Participarea la sesiuni
  68.000+ Participanți la workshop și evenimente la nivel mondial de la înființarea SIA în 2009
 • Aplicații pentru incubație
  5.838 Aplicații la programele noastre locale de incubație de la înființarea SIA în 2009
 • Relevanță
  83.1% Procentul de participanți care au găsit formatele educaționale interesante și relevante în ediția de anul trecut a SIA

Experiențe participanților

Cum a fost etapa de descoperire în anii trecuți.

 • Pentru mine SIA este o comunitate de oameni motivați, generoși și creativi. Poate fi văzut ca o competiție, dar odată ce faci parte (indiferent de rol), poți vedea că este vorba despre cooperare și creștere. Uneori, cu toții ne simțim blocați și avem îndoieli cu privire la ceea ce facem, iar în SIA există întotdeauna cineva care te poate aduce înapoi la mentalitatea potrivită.

  Finalist, SIA Expert Carmen Văduva Initiator Prânz de la bunica
 • SIA a fost o experiență care ne-a deschis ochii, mie și echipei mele. Ne-a ajutat să înțelegem mai bine ce înseamnă antreprenoriatul social și cum să ajungem la echilibru, cum să oferim o soluție la o problemă socială având, în același timp, un model de business solid în spate.  Pe lângă toate abilitățile pe care le-am dezvoltat, ne-a plăcut enorm și comunitatea. Este un sentiment care nu poate fi descris atunci când întâlnești oameni suficient de îndrăzneți încât să pună sub semnul întrebării ceea ce știu despre lume și despre ei înșiși pentru a avea un impact.

  Finalist Petruța Tuliga Founder Parentool

Aplică la program

Programul nostru de incubație îți va transforma ideea într-o afacere cu drepturi depline.

Aplică la SIA