1. Acasă
 2. Parteneri
 3. Parteneriate non-financiare

Parteneriate non-financiare

Munca noastră necesită parteneriate semnificative atât în ​​cadrul sectoarelor, cât și între sectoare. Rețeaua noastră extinsă de parteneri ne ajută să construim un ecosistem solid de antreprenoriat social la nivel local și internațional.

Provocările sociale pe care le abordăm la Social Impact Award necesită o colaborare profundă atât în ​​interiorul sectoarelor, cât și între sectoare. Ne străduim să construim o rețea solidă de parteneriate care să poată accelera dezvoltarea ecosistemelor naționale de antreprenoriat social. În prezent, lucrăm cu peste 1.000 de parteneri la nivel global din toate sectoarele societății, inclusiv universități, agenții publice, ministere, corporații, instituții internaționale și multe altele.

Tipuri de parteneriate

SIA este conceput în mod unic pentru a permite mai multe tipuri de parteneriate. Ca parte a strategiei noastre actuale, căutăm să construim parteneriate în jurul următoarelor obiective:

 • Conștientizare: inspirăm tinerele talente să se implice în antreprenoriatul social ca o oportunitate practică de a aborda provocările societale cruciale. De exemplu, salutăm partenerii cu public similar interesați de promovarea intersecțională.
 • Educație online: dăm putere tinerilor talente prin formate de educație atent concepute și accesibile pentru a-și desfășura potențialul ca inovatori și antreprenori. De exemplu, dacă dezvolți conținut educațional interactiv și de înaltă calitate, ne oferim să îl integrăm în oportunitățile noastre de învățare.
 • Oportunități alternative de carieră: oferim participanților care nu se simt pregătiți să preia rolul de fondator alte opțiuni de carieră în domeniul antreprenoriatului social. De exemplu, dacă organizezi stagii, ne oferim să le promovăm printre participanții noștri.
 • Sprijin pentru absolvenți: ajutăm la construirea de ecosisteme de susținere în jurul foștilor finaliști și câștigători ai SIA pentru a le permite dezvoltarea pe termen lung. De exemplu, dacă derulezi oferte de sprijin pentru antreprenorii sociali, ne oferim să le integrăm în activitățile comunității noastre.

Date despre impact

 • Acoperire largă
  3,6M Acoperire organică a conținutului inspirațional de anul trecut
 • Artboard 5
  Participarea tinerilor
  9.000+ Participanții la workshop-uri și evenimente globale la ediția de anul trecut a SIA
 • Pregătirea întreprinderilor
  181 Întreprinderi care au trecut prin incubația noastră în ediția de anul trecut a SIA din întreaga lume
 • Impact Global
  1.363 Total întreprinderi care au trecut prin programele de incubare SIA

Impactul nostru

Din 2009, SIA a impactat mii de tineri agenți ai schimbării din peste 25 de țări.

Află mai mult

Experiențele partenerilor

 • A fi mentor pentru un finalist SIA a însemnat o oportunitate de a intra în mintea unor foarte tineri și talentați antreprenori. Este minunat să fii alături de ei și să te lași molipsit de entuziasmul și pasiunea lor. Te face să pui sub semnul întrebării cum îți conduci afacerea pe măsură ce îi ajuți să-și transforme ideile în produse comercializabile. O experiență grozavă în general!

  SIA Mentor Andrei Georgescu Founder
 • Sunt membru al juriului SIA România încă de la prima ediție. Prin SIA, sprijinim tinerii și visele lor de a schimba lumea prin antreprenoriat social. SIA îi menține pe tinerii antreprenori sociali concentrați și îi ajută să se dezvolte. În acest moment, SIA este cel mai bun program de pe piața românească pentru tinerii antreprenori sociali și sunt onorată să fac parte din el.

  SIA Coach, SIA Expert Diana Certan Communication and Fundraising at CONCORDIA Humanitarian Organization

Contactează-ne

Fiecare poveste de succes începe cu o conversație. Ia legătura cu noi pentru a afla mai multe despre munca noastră și despre oportunitățile de colaborare.