1. Acasă
 2. Programul
 3. Despre incubație

Construiește-ți afacerea

Fă primii pași ca antreprenor social la incubația noastră. Călătoria îți va oferi toate resursele de care ai nevoie pentru a îți transforma ideea într-o afacere de succes.

Incubația este o experiență atotcuprinzătoare care îți va oferi sprijinul necesar pentru a construi o afacere de succes. În timp ce cele mai promițătoare idei ale incubației primesc premiul pentru impact social, experiența oferă tuturor finaliștilor abilități și cunoștințe care îi vor ajuta pe parcursul întregii lor călătorii de antreprenoriat social.

Incubația oferă participanților următoarele beneficii:

 • Suport individualizat: grupul nostru de experți și mentori îți oferă îndrumări personalizate în finalizarea și prototiparea modelelor de afaceri și de impact la fiecare pas.
 • Conexiuni semnificative: faci parte dintr-un grup de tineri cu gânduri similare cu care poți construi relații de durată și poți face schimb de idei.
 • Expunere globală: poți obține vizibilitate cu votul comunității noastre, o campanie anuală în care mii de oameni votează pentru proiectele lor preferate.
 • Resurse-cheie: Cele mai promițătoare întreprinderi iau acasă unul dintre premiile noastre, care includ finanțare, recunoaștere și un bilet la Summitul nostru anual SIA. Vei avea, de asemenea, acces la avantaje suplimentare care ar putea include un spațiu de lucru în comun, oportunități unice de la parteneri și multe altele.

Timeline incubație

 1. Tabără de vară

  Un curs scurt și intensiv de pregătire cu toți cei selectați.

 2. Mentorat individual

  Finaliștilor li se alocă un mentor care lucrează cu ei în mod individual și oferă sprijin specializat în funcție de nevoile lor.

 3. Întâlniri de lucru

  Întâlniri/sesiuni dedicate în mod special construirii de conexiuni între finaliști. Finaliștii pot împărtăși provocările profesionale și personale, pot oferi și primi sprijin de la egal la egal și pot învăța împreună pentru a promova practici de conducere durabile.

 4. Webminarii internaționale

  Sesiuni online pentru toți finaliștii din toate țările s-au concentrat pe dezvoltarea abilităților, crearea de rețele internaționale și multe altele.

Mentorii tăi

Fă cunoștință cu câțiva dintre mentorii care te vor ghida pe tot parcursul călătoriei.

Experiențele alumnilor

 • Pentru mine SIA este o comunitate de oameni motivați, generoși și creativi. Poate fi văzut ca o competiție, dar odată ce faci parte (indiferent de rol), poți vedea că este vorba despre cooperare și creștere. Uneori, cu toții ne simțim blocați și avem îndoieli cu privire la ceea ce facem, iar în SIA există întotdeauna cineva care te poate aduce înapoi la mentalitatea potrivită.

  Finalist, SIA Expert Carmen Văduva Initiator Prânz de la bunica
 • Pentru mine, SIA înseamnă adevăratul început al proiectului nostru. Înainte de SIA, tot ce aveam era o idee, nedefinită și nepregătită pentru lumea reală. Calitatea academică a programului este greu de învins. De asemenea, SIA înseamnă prietenii internaționale, colaborare și o comunitate de oameni grozavi gata să schimbe lumea. Experiența generală a fost extraordinară, îmi amintesc atelierele și discuțiile grozave despre inovarea socială.

  Finalist Daniel Barbu Co-Founder & CEO I’m Fine

Premierea

Incubația se încheie cu ceremonia de premiere. Câștigătorilor premiului nostru recunoscut internațional li se acordă o sumă de finanțare preliminară pentru a ajuta la acoperirea costurilor inițiale ale întreprinderii lor. Premiul nostru oferă, de asemenea, fondatorilor expunere la o mare varietate de părți interesate atât la nivel național, cât și internațional, servind în același timp drept dovadă a fiabilității potențialilor parteneri de finanțare. În cele din urmă, câștigătorii premiului se reunesc la Summit-ul nostru anual pentru a sărbători sfârșitul programului și începutul călătoriei lor.

Câștigă premiul

Premiul SIA este recunoscut la nivel internațional și vine la pachet cu un set de beneficii unice.

Află mai mult