1. Acasă
 2. Programul

Devino un antreprenor social

Programul nostru îi ajută pe tineri să descopere domeniul antreprenoriatului social și să facă primii pași către construirea unei întreprinderi sociale. Din 2009, a încurajat tinerii antreprenori sociali în peste 25 de țări.

 • Artboard 5
  Participarea la sesiuni
  68.000+ Participanți la workshop și evenimente la nivel mondial de la înființarea SIA în 2009
 • Aplicații pentru incubație
  5.838 Aplicații la programele noastre locale de incubație de la înființarea SIA în 2009

Descoperă antreprenoriatul social

Vino să explorezi lumea antreprenoriatului social. Evenimentele și atelierele noastre îți vor oferi toate instrumentele de care ai nevoie pentru a învăța despre domeniu și pentru a începe propria afacere socială.

Detalii

Aplică la program

Aplică la SIA și poți fi unul dintre finaliștii care vor beneficia de trei luni de mentorat individual cu experți din zona de business, workshop-uri, networking un bootcamp intensiv și premii în bani care să te ajute să-ți pornești afacerea. Iată cum poți pregăti o aplicație de succes.

Detalii

Despre incubație

Fă primii pași ca antreprenor social la incubația noastră. Călătoria îți va oferi toate resursele de care ai nevoie pentru a îți transforma ideea într-o afacere de succes.

Detalii

Despre competiție

Cele mai promițătoare întreprinderi câștigă premiul. Premiul nostru recunoscut la nivel internațional îți va oferi expunere, oportunități de parteneriat și pre-finanțare.

Detalii

 • Impact Global
  1.363 Totalul întreprinderilor care au trecut prin programele de incubare SIA
 • Prefinanțare
  111.000+ Suma totală a premiilor acordate participanților

Comunitatea de alumni

Devino parte a comunității noastre de alumni. Avem oportunități locale și internaționale de a intra în legătură cu alumnii și de a ne inspira din munca lor.

Detalii

De ce existăm

Munca de impact necesită un „de ce” puternic. Ne integrăm viziunea și teoria schimbării în tot ceea ce facem.

Detalii