1. Acasă
  2. Programul
  3. Despre competiție

Despre competiție

Cele mai promițătoare întreprinderi câștigă premiul. Premiul nostru recunoscut la nivel internațional îți va oferi expunere, oportunități de parteneriat și pre-finanțare.

Social Impact Award oferă celor mai promițătoare idei expunere la o mare varietate de părți interesate atât la nivel național, cât și internațional, servind în același timp drept dovadă a fiabilității potențialilor parteneri de finanțare. Beneficiarii premiului primesc, de asemenea, o sumă de finanțare preliminară și au acces la Summit-ul nostru anual, o reuniune internațională a antreprenorilor sociali promițători din toate țările SIA.

În 2011, am creat și Premiul Comunității, cu scopul de a recompensa proiectele preferate de fani. Asociațiile care primesc cel mai mare număr de voturi în țara lor în timpul votului comunității noastre anual primesc acest premiu, oferindu-le expunere internațională și o varietate de recompense diferite.

Participanții la incubație sunt considerați automat potențiali beneficiari ai Premiului pentru Impactul Social. Doar participanții care trec prin călătoria noastră de incubație pot câștiga premiul.

Construiește-ți întreprinderea

Incubația noastră îți oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a îți construi afacerea socială.

Află mai mult

Experiențele câștigătorilor

  • La început, 2kids a fost visul nostru de model de economie circulară în industria modei pentru copii. SIA ne-a ajutat să concretizăm acest vis ajutându-ne să ne punem întrebările potrivite și să găsim răspunsurile.

    Finalist Ioan Chirilă Co-founder 2kids.ro
  • Pentru mine, SIA înseamnă adevăratul început al proiectului nostru. Înainte de SIA, tot ce aveam era o idee, nedefinită și nepregătită pentru lumea reală. Calitatea academică a programului este greu de învins. De asemenea, SIA înseamnă prietenii internaționale, colaborare și o comunitate de oameni grozavi gata să schimbe lumea. Experiența generală a fost extraordinară, îmi amintesc atelierele și discuțiile grozave despre inovarea socială.

    Finalist Daniel Barbu Co-Founder & CEO I’m Fine

Descoperă alumnii SIA

Există o mulțime de oportunități de a intra în legătură cu comunitatea noastră de alumni.

Află mai mult

Partenerii noștri