1. Acasă
 2. Programul
 3. Aplică la program

Aplică la program

Aplică la SIA și poți fi unul dintre finaliștii care vor beneficia de trei luni de mentorat individual cu experți din zona de business, workshop-uri, networking un bootcamp intensiv și premii în bani care să te ajute să-ți pornești afacerea. Iată cum poți pregăti o aplicație de succes.

Incubația noastră vă oferă toate resursele și sprijinul necesar pentru a vă transforma ideea într-o afacere de succes. Deoarece avem doar locuri limitate disponibile, le rugăm tuturor celor interesați să depună aplicația. Acest lucru permite juriului nostru de experți să selecteze cele mai promițătoare idei în funcție de potențialul de impact, gradul de inovație, fezabilitate și capacitatea echipei.

Solicitanții de succes au acces la o gamă largă de oportunități, inclusiv următoarele:

 • Mentorship și sprijin în validarea modelelor de business și impact, prototiparea ideii, crearea de primi adepți și clienți.
 • O șansă de a câștiga Premiul pentru Impactul Social, care include finanțare, recunoaștere și un bilet la Summitul nostru anual SIA.
 • Conexiune cu comunitatea noastră internațională de absolvenți formată din peste 1000 de antreprenori sociali din peste 25 de țări.

Procesul de selecție

 1. Criterii de eligibilitate

  Echipa noastră locală SIA examinează toate cererile pentru a se asigura că îndeplinesc criteriile formale de eligibilitate.

 2. Selecția juriului

  Juriul nostru format din experți din sectorul privat și public evaluează aplicațiile pe baza criteriilor noastre de evaluare

 3. Anunțarea finaliștilor

  Echipa noastră locală anunță finaliștii care vor putea participa la incubație la un eveniment dedicat.

 4. Feedback pentru aplicații

  Echipa noastră locală oferă tuturor solicitanților (nu doar finaliștilor) oportunitatea de a primi feedback cu privire la aplicația lor.

Descoperă juriul

Juriul nostru local se asigură că aplicațiile cele mai promițătoare primesc oportunitatea de a participa la incubație.

Descoperă profilele lor

Criterii de eligibilitate

Păstrând un criteriu de eligibilitate consecvent, suntem capabili să ne îndeplinim misiunea de a ajuta tinerii să facă primii pași în lumea antreprenoriatului social. Solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 1. Pentru a ne asigura că menținem focusul pe tineri, toți membrii echipei de bază a solicitanților trebuie să aibă, din punct de vedere legal, vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani.
 2. Salutăm atât ideile care nu au fost încă implementate, cât și ideile aflate în faza incipientă de implementare. Cu toate acestea, ideile în implementare timpurie pot fi depuse numai dacă proiectul a fost fondat după 1 ianuarie anul trecut.
 3. Proiectele solicitanților nu trebuie să fi primit finanțare oficială semnificativă de pornire până la momentul depunerii cererii. Aceasta este definită ca subvenții formale din surse externe care depășesc o valoare de 6.000 EUR (de exemplu, investiții de îngeri, granturi, premii în bani etc.).
 4. Solicitantul nu trebuie să fi participat la incubarea SIA cu aceeași idee cu care a aplicat și să nu fi câștigat Premiul de Impact Social în anii precedenți.

Experiențele aplicanților

 • Pentru mine SIA este o comunitate de oameni motivați, generoși și creativi. Poate fi văzut ca o competiție, dar odată ce faci parte (indiferent de rol), poți vedea că este vorba despre cooperare și creștere. Uneori, cu toții ne simțim blocați și avem îndoieli cu privire la ceea ce facem, iar în SIA există întotdeauna cineva care te poate aduce înapoi la mentalitatea potrivită.

  Finalist, SIA Expert Carmen Văduva Initiator Prânz de la bunica
 • SIA a fost o experiență care ne-a deschis ochii, mie și echipei mele. Ne-a ajutat să înțelegem mai bine ce înseamnă antreprenoriatul social și cum să ajungem la echilibru, cum să oferim o soluție la o problemă socială având, în același timp, un model de business solid în spate.  Pe lângă toate abilitățile pe care le-am dezvoltat, ne-a plăcut enorm și comunitatea. Este un sentiment care nu poate fi descris atunci când întâlnești oameni suficient de îndrăzneți încât să pună sub semnul întrebării ceea ce știu despre lume și despre ei înșiși pentru a avea un impact.

  Finalist Petruța Tuliga Founder Parentool

Timeline

 1. Aplicațiile sunt deschise

  Călătoria începe aici. Poți depune oficial aplicația pentru a intra în incubația noastră locală.

 2. Termenul-limtă al aplicațiilor

  Termenul limită pentru a aplica a sosit și aplicațiile s-au închis. Juriul nostru de experți va începe imediat să examineze aplicațiile

 3. Anunțarea finaliștilor

  Cele mai promițătoare întreprinderi selectate pentru a participa la incubație vor fi anunțate în cadrul evenimentului nostru dedicat. Evenimentul este deschis tuturor.

 4. Feedback pentru aplicații

  Pentru cei care nu au fost acceptați la incubația noastră, călătoria nu se oprește aici. Toți solicitanții sunt eligibili să primească feedback cu privire la cererea lor de la juriul nostru de experți, oferindu-le informațiile necesare pentru a continua să lucreze la afacerea lor.