1. Acasă
  2. Despre noi
  3. Declarații

Declarații

Declarația de proprietate a SIA.

Licență

Nume legal: SIA Social Impact Award non-profit GmbH
Directori de management: Jonas Dinger & Ana Janošev
Scopul asociației: scopuri exclusiv caritabile, în special promovarea binelui comun în domeniul educației, promovarea integrării sociale și egalitatea de șanse
Număr de întregistrare la Registrul Comerțului: FN 485253h
Curtea de înregistrare comercială: Commercial Court of Vienna
Adresa înregistrată: Lindengasse 56/18-19, 1070 Vienna

Detalii de contact:
Telefon: +43 1 5227143
Email: info@socialimpactaward.net
Website: https://socialimpactaward.net

Licență locală

Nume legal: – Asociația The Social Incubator
Director de management: – Adriana Preda
Număr de întregistrare la Registrul Comerțului: – 16760/A/2014
Curtea de înregistrare comercială: – Registrul Național ONG
Adresa înregistrată: – București, Sector 2, Str. Suvenir nr.9

Detalii de contact:
Telefon: – 0790 599 908
Email: – office@asociatiasocialincubator.org
Website: – https://asociatiasocialincubator.org/

Răspundere pentru conținut

În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conținut de pe aceste pagini în conformitate cu legislația generală. Cu toate acestea, în calitate de furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de la terți sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor conform legilor generale rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul în care se cunoaște o încălcare specifică a legii. De îndată ce aflăm orice încălcare a legii, vom elimina imediat acest conținut.

Răspundere pentru link-uri

Oferta noastră conține link-uri către site-uri web externe ale unor terțe părți, asupra cărora nu avem nicio influență asupra conținutului. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru acest conținut extern. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate. Paginile conectate au fost verificate pentru posibile încălcări legale la momentul conectării. Conținutul ilegal nu era recunoscut în momentul conectării.

Cu toate acestea, un control permanent al conținutului paginilor conectate nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei încălcări. De îndată ce aflăm încălcări legale, vom elimina imediat astfel de legături.

Copyright

Conținutul și lucrările de pe aceste pagini create de operatorii site-ului sunt supuse legii dreptului de autor. Dublarea, editarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcări și copii
pe acest site sunt permise numai pentru uz privat, necomercial.

În măsura în care conținutul de pe acest site nu a fost creat de către operator, se respectă drepturile de autor ale terților. În special, conținuturile terților sunt marcate ca atare. În cazul în care, totuși, știți despre o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați în consecință. De îndată ce aflăm încălcări ale legii, vom elimina imediat acest conținut.