1. Acasă
 2. Parteneri
 3. Parteneri financiari

Parteneri financiari

Ne străduim să construim colaborări profunde cu parteneri financiari din sectoarele public, privat și plural. Finanțatorii noștri sunt o parte cheie a îndeplinirii misiunii noastre și, ca urmare, primesc acces la oportunități unice.

Social Impact Award este una dintre cele mai mari comunități din lume de inovatori sociali în și o organizație globală independentă înființată ca o întreprindere socială cu statut de ONG. Colaborăm cu o mare varietate de părți interesate, cum ar fi fundații, instituții publice și corporații, care împărtășesc viziunea noastră despre o lume în care tinerii își realizează potențialul ca agenți ai schimbării.

Tipuri de parteneriate

Toate parteneriatele noastre sunt co-create pe baza intereselor comune și a unei misiuni comune, precum și a relațiilor de încredere și transparente. Lucrăm cu două tipuri de modele de parteneriat:

 • Parteneriate unice: finanțezi un anumit serviciu o singură dată fără a crea împreună sau susține implementarea serviciului sau a părților interesate ale acestuia.
 • Pe termen lung: ai un interes puternic în co-crearea unui serviciu specific bazat pe obiectivele dvs. Pentru a face acest lucru, te implici rețeaua și grupul de experiență înainte, în timpul și după implementarea serviciului. Vrei să faci parte din călătoria noastră pe termen lung pentru a permite și a evalua impactul parteneriatului.

Valoarea parteneriatului cu noi depinde de ce fel de actor ești și de locul în care te concentrezi. Putem crea parteneriate cu mai multe propuneri de valoare în toate cele patru domenii de impact:

 • Conștientizare: Interacționezi cu comunitatea noastră și îți prezinți brand-ul ca fiind cu adevărat orientat spre un scop și activ în abordarea celor mai presante probleme ale timpului nostru.
 • Educație: Echipezi tinerii cu potențial cu competențe viitoare care nu sunt doar necesare pentru construirea de întreprinderi sociale de succes, ci și cheie pentru continuarea inovației în toate sectoarele societății.
 • Sprijin: Transformi cele mai inovatoare idei împreună cu noi în întreprinderi sociale de succes cu impact sistemic și de durată.
 • Comunitate: Construiești ecosisteme de susținere pentru antreprenorii sociali din întreaga lume, aducând expertiza și pasiunea ta în rețeaua noastră de organizații intermediare, inovații în stadiu incipient și proiecte de succes ale absolvenților.

Partenerii noștri

Date despre impact

 • Comunitate globală
  30.000+ Inovatori sociali care și-au construit afacerea cu SIA de la lansarea incubației în 2015
 • Construirea de ecosisteme
  1.000+ Organizații care au colaborat cu SIA din întreaga lume
 • Rețea internațională
  18 Țări care au găzduit ediția de anul trecut a SIA

Impactul SIA

Din 2009, SIA a impactat mii de tineri agenți ai schimbării din peste 25 de țări.

Află mai mult

Experiențele partenerilor

 • A fi mentor pentru un finalist SIA a însemnat o oportunitate de a intra în mintea unor foarte tineri și talentați antreprenori. Este minunat să fii alături de ei și să te lași molipsit de entuziasmul și pasiunea lor. Te face să pui sub semnul întrebării cum îți conduci afacerea pe măsură ce îi ajuți să-și transforme ideile în produse comercializabile. O experiență grozavă în general!

  SIA Mentor Andrei Georgescu Founder
 • Sunt membru al juriului SIA România încă de la prima ediție. Prin SIA, sprijinim tinerii și visele lor de a schimba lumea prin antreprenoriat social. SIA îi menține pe tinerii antreprenori sociali concentrați și îi ajută să se dezvolte. În acest moment, SIA este cel mai bun program de pe piața românească pentru tinerii antreprenori sociali și sunt onorată să fac parte din el.

  SIA Coach, SIA Expert Diana Certan Communication and Fundraising at CONCORDIA Humanitarian Organization

Contactează-ne

Fiecare poveste de succes începe cu o conversație. Ia legătura cu noi pentru a afla mai multe despre munca noastră și despre oportunitățile de colaborare.