Mentori & Experți

Navigation

Mentori

Member

Sandra Jitianu

Performance Coach, Partner Atnnovate

Sandra Jitianu este consultant în management și coach acreditat ICF, cu experiență de 15 ani în resurse umane, managementul schimbării și management de proiect. Este co-fondator iTeeneris și Mental Fitness România și Partner la Atnnovate, Deține un Executive MBA de la CEU Business School și are +15 ani de experiență în proiecte de transformare și dezvoltare pentru peste 60 de clienți din domenii precum IT și inginerie, servicii financiare, servicii profesionale, producție, utilități sau retail din România, Rep. Moldova, Elveția, Spania și Germania. Sandra a fost lector la EA - The Entrepreneurship Academy și acum predă cursurile de management al resurselor umane și Organizational Behavior în programul de Master al BISM - Bucharest International School of Management.

Member

Monica Aliman

Team Coach @ The Entrepreneurship Academy

Monica este de 4 ani parte a managementului The Entrepreneurship Academy, unde "antrenează" echipe de studenți în drumul lor spre a deveni antreprenori de succes. După ce a acumulat o experiență de 15 ani în management și marketing, devine antreprenor și dezvolta o companie de Marketing Outsourcing și apoi co-fondator al brandului Pain Plaisir. Își ia certificarea de Coach Transformational prin Mind Learners și își definește misiunea "de a sprijini adolescenți și tineri adulți în a-și atinge potențialul maxim". Practica Positive Intelligence Coaching și ține cursuri de Dialogue si Individual Breakthrough.

Member

Andreea Iager-Tako

Sustainable Development Responsible @ Centrul Cultural PLAI

Andreea a fost întotdeauna pasionată de descoperirea comorilor unice ale fiecărui individ cu care a străbătut căile și cu care se încăpățânează să facă legătura cu punctele. Expusă la artă la o vârstă fragedă, a studiat peste hotare la 16 ani pentru a înțelege că adoră să călătorească în timp ce nu dorește niciodată să plece de acasă. La scurt timp după absolvirea Psihologiei, a co-fondat în Timișoara PLAI Festival (un festival 100% bazat pe voluntari, care promovează diversitatea și formarea comunității), apoi AMBASADA (un spațiu cultural independent reconvertit, o întreprindere socială care sprijină operatorii din orice domeniu) și, mai recent , FABER - împreună cu echipe mai mici sau mai mari din comunitatea locală.

Member

Andrei Georgescu

Business Development, Meșteshukar ButiQ/ Rizom

Un profesionist ambițios cu social enterprise building skills și product development expertise, Andrei Georgescu a coordonat dezvoltarea Mesteshukar ButiQ - MBQ, una dintre primele întreprinderi sociale de succes din România. În ultimii 8 ani a susținut meșteșugari și designeri din România să acceseze piața mainstream, de la un magazin în centrul Bucureștiului până la colecții speciale dezvoltate pentru companii precum IKEA of Sweden. În prezent, Andrei este la cârma de partamentului Enterprise Development în cadrul co/rizom, o inițiativă Austriaco-Romană ce are ca focus conectarea meșteșugarilor cu sprijinul de care aceștia au nevoie pentru a transforma meseriile tradiționale moștenite într-un mod de sustenabil de a-și câștiga existența.

Member

Traian Ionescu

Business Unit Manager @ SAP

Traian este pasionat de oameni, precum și de dezvoltare și analiză de produse. Conduce în prezent echipa de analiză a BTP România și este bucuros să vă ofere consiliere cu privire la dezvoltarea afacerii.

Member

Ciprian Stănescu

Presedinte și CEO, Social Innovation Solutions

Ciprian Stănescu este Președinte și CEO al Social Innovation Solutions, organizație ce oferă consultanță și susținere pentru ONGuri și companii în sustenabilitate, foresight și inovație. SIS organizează mai multe programe de educație în foresight și sustenabilitate, foresight și inovație, incubatoare și acceleratoare în CEE și platforme de conversații ca Future Summit, Sustainable Futures sau Climate Change Summit. Ciprian a lucrat 12 ani pentru organizații globale ca Ashoka și Aspen Institute, este Global Shaper Alumni al World Economic Forum & Board Member Rethink Romania. Predă la The Entrepreneurship Academy în București și a terminat de curând un executive program la Cambridge în Economie Circulară & Sustainabilitate și un master la Central European University.

Member

Paul Nechita

Innovation Development Manager @Amber | Founder of øko | Program Manager @Future Makers

Paul este manager de proiect experimentat cu peste 3 ani de experiență în planificarea evenimentelor de afaceri și în managementul operațiunilor în diverse sectoare. Recunoscut pentru că a demonstrat o aptitudine naturală pentru planificarea strategică a proiectelor, precum și pentru îmbunătățirea proceselor, are un istoric verificabil de a contribui direct la creșterea și extinderea companiei de-a lungul carierei sale. Ca atare, a depășit constant obiectivele bugetare și de performanță și este priceput să obțină rezultate operaționale maxime cu cheltuieli minime cu resurse. Punctele focale profesionale includ gândirea critică, luarea deciziilor, storytelling, planificarea și organizarea, adaptabilitatea și serviciul pentru clienți. Oferirea unei administrații superioare în ultimele domenii de expertiză necesită utilizarea unor abilități eficiente de comunicare, abilități de negociere, precum și perspicacitate în afaceri, analiza sistemelor, managementul proiectelor și managementul resurselor pentru a sprijini eficiența și rentabilitatea maximă.

Member

Donici Alina

Fondator @Artesana

Alina a construit, alături de Daniel, singura fabrică de lactate din orașul natal, Tecuci, județul Galați. Absolventă de relații internaționale, Alina este autoritatea nr. 1 în fabrica de lactate Artesana. Pentru Alina, antreprenoriatul nu înseamnă să nu ai șefi cărora să le dai socoteală, ci înseamnă responsabilitate, emoție și vocația de a livra exact ceea ce promiți, întocmai principiului: „de la părinți pentru părinți”. „Artesana este certitudinea pe care orice părinte o are când alege produsul nostru la raft. E promisiunea că noi am luat aceleași decizii pe care le-ar fi luat și el, ca părinte, dacă ar fi fost antreprenor” - sunt cuvintele cu care descrie Alina proiectul visat și pus pe foaie în urmă cu peste 10 ani.

Member

Marineci Elena

Trainer & coach, Human Invest

Trainer din 2005, coach din 2007, antreprenoare din 2009 și mamă din 2019. Toate rolurile au ca element comun întrebarea "cum arată următorul «mai bine» pentru tine și cum pot să te ajut să ajungi acolo?". Actualmente operez din punct de vedere profesional sub umbrela @LightCore Business și ca parte din comunitatea Human Invest.

Experți

Member

Dragoș Gavrilescu

Co-founder & Managing Partner at Design Thinking Society | Facilitator | Designer

Dragoș Gavrilescu is the initiator of the first Design Thinking community in Romania and co-founder of Design Thinking Society, an innovation and design strategy agency. Prior to dedicating fully to human-centered design, Dragoș worked for 4 years as a business consultant with clients in 13 countries on 4 continents. Dragoș also had experience as GM in the FMCG sector and various other positions in marketing, communications, project management, and market research. In 2017, Dragoș co-founded Design Thinking Society and then since he has been involved in over 20 innovation / design thinking projects with corporate and entrepreneurial clients.

Member

Raluca Șteblea

Business Growth Strategist & Brand Fortune Teller

Raluca is an academic professor, founder of 4 running businesses and a respected leader in internal and external communications. Her track record shows that she is successful in both start-up and continuous business phases of corporate growth, delivering numerous hours of corporate training and survival events in Europe, Asia and Middle East. She supports education in all shapes, digital marketing education and moreover the education for survival, essential for our human kind to survive the urban jungle and not limited. She's digitally savvy and online on LinkedIn/Facebook/Instagram.

Member

Florin Ghinda

Fondator @ RomâniaPozitivă.ro

Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding.

Member

Peter Barta

COO/CIO @ DeGeThal Labs

Peter este un antreprenor cu expreiență, a dezvoltat mai multe afaceri in domenii diferite, de la tehnologie la agricultura, imobiliare sau productie. A crescut și dezvoltat un business cu peste 140 de angajați ajungând lider de piață pe segmentul său în mai puțin de 9 luni de la lansare. Fost manager de fond de investiții, printre primele fonduri de capital de risc de tip VC din România, contribuind din plin la dezvoltarea sectorului antreprenorial din România. Este un specialist un management cu peste 20 ani de experiență, deține o licență în Economie și Relații Internaționale, cu specializări obținute la universități de top cum ar fi INSEAD, MIT Sloan School of Management sau Harvard Business School. A colaborat cu instituții cum ar fi Google Inc., Frankfurt Business School, DAI Inc. Este specializat în investiții și administrarea fondurilor. In prezent ocupa functia de COO/CIO in cadrul companiei de tehnologie Degethal Labs in care este co-fondator alaturi de alti doi antreprenori, compania lucreaza la lansarea unei aplicatii de fintech numita enfineo care isi propune sa simplifice modul in care un utilizator isi administreaza viata financiara.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close