1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Ce nu ar trebui să ratezi la RIUF dacă ești student

Ce nu ar trebui să ratezi la RIUF dacă ești student

Începe maratonul RIUF-The Romanian International University Fair cu ediţii noi în Bucureşti (17 și 18 martie, Sala Palatului), Cluj Napoca (20 martie, Sala Polivalentă), Iaşi (22 martie, Palas Congress Hall) […]

Începe maratonul RIUF-The Romanian International University Fair cu ediţii noi în Bucureşti (17 și 18 martie, Sala Palatului), Cluj Napoca (20 martie, Sala Polivalentă), Iaşi (22 martie, Palas Congress Hall) şi Braşov (24 martie, Braşov Business Park). În București și în Cluj te așteptăm la standul Social Impact Award, să povestim mai ulte despre antreprenoriat social și despre ideile prin care tu vrei să contribui la o lume mai bună.

În fiecare an, peste 22.000 de tineri își aleg universitatea din România sau din străinătate la care merg să studieze mai departe. Anul ăsta, poți să fii și tu unul dintre ei. Ai la dispoziție peste 100 de universități din peste 18 țări printre care UK, Olanda, Singapore, Italia, Elveția, Suedia, Belgia, Germania, SUA sau România. Asta  înseamnă că vei găsi informații despre programe de masterat din 15 domenii de activitate, de la marketing, publicitate, IT, până la drept, economie sau business. Alege-le pe cele de interes și află tot ce se poate de la reprezentanții oficiali!

Ești student? Uite ce nu ar trebui să ratezi pe 17-18 martie la RIUF București:

  • Programe de masterat și doctorat la universități de top (University of Essex, University of Birmingham, Radboud University)
  • Informații despre studiul gratuit în Norvegia, Danemarca, Suedia și despre taxele mici din Grecia, Franța sau Germania
  • Universități cu rata de angajabilitate de peste 90% (University of Birmingham, University of Twente, University of Groningen)
  • Discuții despre fondul de burse de peste 3.000.000 de euro pentru studii în străinătate
  • Consiliere educațională și orientare în carieră gratuită
  • Sesiuni de discuții de la conferința RIUF YouForum, unde ai ocazia să te inspiri din experiențele a peste 40 de invitați din diferite domenii de activitate din România printre care și Andrei Ruse (Hyperliteratura), Andreea Esca, Lorena Buhnici (cavaleria.ro), Gojira, Andrei Titieni.
  • Atelierul Create your OUTstanding CV unde poți afla tips&tricks despre cum să-ți construiești un CV creativ direct de la Bogdan Badea, CEO Ejobs, cel mai mare portal de joburi din România
  • Atelierul Digital Google unde poți învăța de la Dragoș Smeu ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cât de importantă e pagina de contact pe propriul tău site
  • Posibilități de finanțare ale studiilor în străinătate prin intermediul FINS, prima instituție din România specializată în credite educaționale
  • Cursuri și oportunități de aprofundare a limbilor străine puse la dispoziție de British Council, Cambridge Assessment English, Campus France Roumanie, DAAD – Study in Germany.

Iar dacă nu vrei să pleci la studii în străinătate, dar ești interesat de dezvoltarea ta personală, vino la conferința RIUF YouForum să vorbim despre cum poți să-ți transformi pasiunea într-un job de succes, ce este brandingul personal și de ce ai nevoie de el, cum poți folosi tehnologia în avantajul tău și la ce e bun marketingul în dezvoltarea ta.

Înscrie-te și tu pe www.riuf.ro și vino să interacționezi direct cu reprezentanții universităților de top prezente în martie la RIUF!