1. Acasă
 2. Povești de succes
 3. DISCUTĂM DESPRE CUM PUTEM SĂ CONSTRUIM PARTENERIATE CU IMPACT!

DISCUTĂM DESPRE CUM PUTEM SĂ CONSTRUIM PARTENERIATE CU IMPACT!

Pe 18 septembrie va avea loc Social Innovation Talk, o conversație despre cum construim parteneriate cu impact. Pornind de la stadiul de idee/prospectare, până la încheierea unui proiect și evaluarea […]

Pe 18 septembrie va avea loc Social Innovation Talk, o conversație despre cum construim parteneriate cu impact. Pornind de la stadiul de idee/prospectare, până la încheierea unui proiect și evaluarea rezultatelor, ce face ca un parteneriat să fie de calitate, cu impact real în rezolvarea unei provocări sociale?

Începând cu ora 18:30, vă așteptăm la Lucrativ (Bulevardul Pache Protopopescu 40), unde veți avea ocazia să aflați perspectivele invitaților noștri:

  • Raluca Cocuz, Sustainability Specialist @ ENEL România
  • Ștefan Buciuc – Head of Social Banking Unit, BCR
  • Moderator: Ciprian Stanescu, Managing Partner, Social Innovation Solutions

Evenimentul are loc în cadrul perioadei de incubare Social Impact Award, însă este adresat publicului larg, întrucât a luat naștere din intențiile comune pe care le avem alături de partenerii noștri.Alături de invitați, alumni și participanți ai incubatoarelor Social Innovation Solutions ca Future Makers și Social Impact Award căutăm răspunsuri și modele de bună practică pentru întrebările de mai jos:

 • Cum construim parteneriate care să ia în calcul atât nevoile organizațiilor, finanțatorilor și beneficiarilor proiectelor? 
 • Din sutele de proiecte care ajung în vizorul companiilor finanțatoare, cum aleg companiile cele mai promițătoare proiecte? 
 • Cum măsoară companiile impactul social?
 • Cum se pot implica finanțatorii în maximizarea impactului social, dincolo de susținerea financiară a unui proiect? 
 • Care sunt exemple de bune practici pe care le au companiile și organizațiile în parteneriate cu impact social. Ce anume le-a făcut să fie de succes? 

Te așteptăm la o seara cu povești și perspective noi asupra relațiilor cu viitorii parteneri.

Despre SIA în 2019

Organizat de Social Innovation Solutions, Global Shapers Bucharest Hub și Universitatea Alternativă, SIA în 2019 a fost susținut de partenerii corporate Enel România și BCR, alături de partenerul de storytelling Red Bull Amaphiko.