1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Lansăm cea de a opta ediție SIA în România!

Lansăm cea de a opta ediție SIA în România!

Vino la evenimentul de lansare a celei de-a opta ediții Social Impact Award România! Ți-am pregătit accesul la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii în valoare totală de 5000 […]

Vino la evenimentul de lansare a celei de-a opta ediții Social Impact Award România! Ți-am pregătit accesul la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii în valoare totală de 5000 de euro, spațiu de lucru și mentorat alături de antreprenori sociali români cu experiență.

Potrivit unui studiu realizat de Reveal Marketing Research și publicat de Ashoka cu privire la atitudinea și percepția românilor asupra agenților schimbării din societate s-au constatat următoarele: 74% dintre respondenți se consideră agenți ai schimbării, dintre care 81% sunt tineri cu vârste cuprinse intre 18-24 de ani. Totodată, 86% dintre respondenți admit că schimbarea în societatea în care trăim începe cu fiecare dintre noi.

În contextul în care problemele cu care se confruntă România sunt din ce în ce mai complexe, Social Impact Award vine și creează spațiul educațional prin care mai mulți tineri să îmbrățișeze antreprenoriatul social ca o oportunitate de carieră, generând soluții inovative, pe termen lung.

Ocupă-ți un loc la eveniment!  

Lansarea SIA 2019 sta sub semnul colaborării. Vom aduce la aceeași masă antreprenori sociali, reprezentanți ai companiilor și tineri cu idei de afaceri sociale, în jurul temei “From empathy towards a problem to effective solutions”. Îi vom avea alături de noi pe:

  • Alessio Menegazzo, Head of Sustainability and Public Affairs, Enel Romania
  • Ana Janosev, Community Manager Social Impact Award
  • Zoltan Bereczki, Board Member @ NESsT Romania
  • Irina Anghel-Enescu, President @ Triple Helix
  • Moderator: Ciprian Stanescu, Partnerships Manager @ Ashoka Romania & SIA Jury Member

De ce să participi la evenimentul de lansare SIA România 2019?

– Afli primul/prima detalii despre programul educațional și competiția Social Impact Award din acest an: cum te poți înscrie, cum poți participa la evenimentele noastre, ce experiențe de învățare ți-am pregătit.

– Cunoști și te inspiri din poveștile antreprenorilor sociali și a partenerilor SIA.

– Descoperi idei de afaceri sociale care au trecut deja prin programul Social Impact Award și cunoști antreprenorii din spatele lor.

Agenda evenimentului:

18:00-18:30 Welcoming Participants

18:30-19:00 Impromptu Networking & Meeting SIA Finalists

19:00-19:30 Presentation: SIA 2019

19:30-19:45 Short Break

19:45-21:00 Panel: From empathy towards a problem to effective solutions

21:00-21:30 Drinks

Evenimentul va fi ținut în limba engleză! Te aşteptăm!

Înregistrează-te la eveniment prin completarea acestui formular! Și urmărește ultimele vești despre lansare aici

SIA în România este co-organizată de Universitatea Alternativă, Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub, cu susținerea financiară a BCR și ENEL România.