1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Perioada workshopurilor SIA s-a incheiat! Cum a fost pentru tine ca participant?

Perioada workshopurilor SIA s-a incheiat! Cum a fost pentru tine ca participant?

Dupa o primavara plina, in care am mers cu caravana workshopurilor SIA prin 9 orase, a venit momentul sa stim cum a fost pentru tine sa participi la experientele educationale […]

Dupa o primavara plina, in care am mers cu caravana workshopurilor SIA prin 9 orase, a venit momentul sa stim cum a fost pentru tine sa participi la experientele educationale SIA din orasul tau.

Am interactionat cu peste 750 de tineri din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta, Cluj, Craiova, Ploiesti, Tara Fagarasului si Galati, alaturi de care am generat idei cu potential de a aduce un impact social.

Daca ai participat la oricare din evenimentele SIA din acest an, te invitam sa completezi acest formular de feedback. Suntem dornici sa stim ce a functionat, ce ai fi avut nevoie sa fie diferit, astfel incat sa pregatim o experienta si mai buna pentru anul urmator.

Intra pe http://bit.ly/FeedbackSIAWorkshops si lasa-ne opinia ta!

 

In acest moment, inscrierile in cadrul competitiei Social Impact Award s-au incheiat, iar aplicatiile au intrat in etapa de jurizare. Pe 7 iunie vom anunta cei 15 finalisti care vor intra in perioada de incubare!