1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. SIA Workshop în Universitatea Alternativă

SIA Workshop în Universitatea Alternativă

Dacă ești unul dintre tinerii care vor să construiască o lume mai bună, vrem să te cunoaștem! Participă la SIA Workshop în Universitatea Alternativă și află mai multe despre Social […]

Dacă ești unul dintre tinerii care vor să construiască o lume mai bună, vrem să te cunoaștem!

Participă la SIA Workshop în Universitatea Alternativă și află mai multe despre Social Impact Award, cea mai mare competiție europeană de idei pentru tinerii ca tine, care vor să construiască soluții inovatoare la problemele sociale curente.

Înscrie-te la eveniment şi vei învăţa cum să construieşti un model de business prin care poţi crea un viitor mai bun pentru tine și cei din jur! De ce antreprenoriat social? De ce Social Impact Award? Chiar funcționează astfel de afaceri? Cum pot să devin unul dintre finaliștii SIA 2016? Participă la workshop şi vei fi ghidat în completarea Impact Canvas de către echipa Social Impact Award, îţi vei creşte şansele de a avea impact şi de a fi câştigătorul unuia dintre cele 3 premii de 1500 de euro sau a celor 3 invitaţii la SIA Europe Summit din Viena.

Completează formularul de înscriere (https://romania.socialimpactaward.net/workshop-uri/) și hai să ne cunoaștem sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11:00, la Universitatea Alternativă!