1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Social Impact Award și-a prelungit termenul limită!

Social Impact Award și-a prelungit termenul limită!

Le mulțumim tuturor celor care s-au înscris până acum în competiția Social Impact Award! Suntem foarte încântați să citim proiectele voastre care cuprind o diversitatea de subiecte, de la lucrul cu […]

Le mulțumim tuturor celor care s-au înscris până acum în competiția Social Impact Award! Suntem foarte încântați să citim proiectele voastre care cuprind o diversitatea de subiecte, de la lucrul cu meșteșugari și creativi, agricultură, bullying, fashion făcut sustenabil, educație alternativă sau dezvoltare personală.

Pentru a oferi șansa cât mai multor tineri să se înscrie, extindem termenul limită de aplicare până pe 30 mai, ora 23:59. 

Deadline aplicare Social Impact Award

Social Impact Award se adresează tinerilor care își doresc să schimbe probleme sociale curente într-un mod inovativ, construind proiecte sau chiar organizații. Ideile pot adresa diferite teme: sărăcie, sănătate, educație, mediu, energie, tehnologie și comunicații, drepturile omului, discriminare, etc.

Înscrierea în competiție se face prin intermediul platformei online: apply.socialimpactaward.ro

Poți aplica la Social Impact Award în doi pași:

1. Creezi și salvezi proiectul tău:

Platforma îți oferă un spațiu de joacă, în care să îți dezvolți ideea, să editezi și să salvezi de câte ori ai nevoie și să lucrezi colaborativ cu colegii tăi de echipă.

2. Trimiți aplicația ta la SIA 2019:

În momentul în care ai răspuns la toate întrebările, poți trimite aplicația ta, în varianta care va ajunge în etapa de evaluare de către juriu.

Pe 14 iunie vom afla care sunt cele 15 echipe finaliste din acest an, care vor avea acces la 3 luni de incubare. Incubarea vine cu resursele de care ai nevoie, astfel încât să îți duci ideea mai departe. Finaliștii SIA vor avea acces la:

  • sesiuni individuale de coaching și mentoring
  • metode și instrumente de lucru specifice antreprenoriatului social
  • o comunitate de tineri antreprenori sociali
  • suport în înțelegerea priorităților și în acționarea în direcția lor