• Kick Off Social Impact Award 2017

  Dacă eşti elev, student sau tânăr profesionist, te provocăm să construieşti viitorul. Să creezi soluţii inovative la problemele sociale din comunitatea ta.

  Participă marţi, 28 februarie, la Kick Off Social Impact Award 2017 şi devino parte din cel mai mare program internaţional dedicat tinerilor interesați de antreprenoriat social.
  ————————–———–
  Ce este Social Impact Award?

  Social Impact Award 2017 este o competiție de idei şi un program educaţional in inovare socială prezent în 20 de ţări şi dedicat tinerilor ca tine, care vor să construiască soluții inovatoare la problemele sociale curente.

  În cadrul SIA 2017 participanții pot caștiga unul dintre cele 3 premii de 1.500 euro sau premiul de popularitate în valoare de 500 euro. Pe lângă premiile în bani, proiectele finaliste vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri naționale și internaţionale în perioada mai – octombrie 2017, în București și Belgrad.

  În România SIA se află la cea de-a şasea ediţie şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions şi Universitatea Alternativă. Incepand cu anul 2017, Social Impact Award este prezent in 18 de tari: Albania, Austria, Bosnia & Herzegovina, Croația, Republica Cehă, Georgia, Grecia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Elveția și Tunisia.
  ————————–———–
  Ce se va întâmpla la Kick Off?
  – În cadrul unei conferinţe interactive vei afla mai multe despre Social Impact Award, problemele lumii în care trăim şi rolul pe care antreprenoriatul social îl poate avea în rezolvarea lor.
  – Te vei bucura de un spaţiu informal de networking unde poţi întâlni antreprenori sociali sau alţi tineri care îţi împărtăşesc aspiraţiile.
  ————————–———–
  Înscrieri
  Dacă ești unul dintre tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv, așteptăm cu drag înscrierea ta! Pentru a participa la eveniment este necesar să completezi acest scurt formular:https://goo.gl/forms/EfOtbpUBv895CViH2

  Înscrierile vor fi procesate în ordinea primirii și în limita locurilor disponibile.

2 Comments

 1. Carmen Todoran says: 23-02-2017 at 17:34Răspunde

  Buna,

  Numele meu e Carmen si va scriu referitor la evenimentul Kick Off Social Impact Award 2017. Vroiam sa vad daca e obligatorie participarea la eveniment sau am putea sa ne inscriem cu proiectul in competitie si daca nu participam pe 28 februarie. Sunt din Targu Mures si din acest motiv intreb, deoarece nu as putea ajunge saptamana viitoare la Bucuresti. Sau exista cumva posibilitatea sa particip online?

  Astept raspunsul vostru. Mult spor in organizarea event-ului si sa fie unul de succes! 🙂

  • SIA Romania says: 28-02-2017 at 12:31Răspunde

   Buna Carmen. Participarea la evenimentul de lansare sau la orice workshop nu impiedica inscrierea in competitie. De maine pana in 7 mai vei putea aplica. Succes!

Leave a reply.