1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Viitorul va arăta cum îl vom crea. Finaliștii SIA 2016

Viitorul va arăta cum îl vom crea. Finaliștii SIA 2016

Vino alături de noi, marți, 24 mai de la ora 18:00 la ARCUB/Hanul Gabroveni pentru a afla care sunt cele 8 echipe finaliste ale Social Impact Award 2016.   100 de […]

Register-here-Button-GreenVino alături de noi, marți, 24 mai de la ora 18:00 la ARCUB/Hanul Gabroveni pentru a afla care sunt cele 8 echipe finaliste ale Social Impact Award 2016.
 
100 de tineri au aplicat cu ideile lor iar 8 dintre acestea vor primi suport peste vară constând în spațiu de lucru, mentori și acces la rețele prin care să își crească ideea. Noi credem însă în șansa tuturor de a prinde rădăcini, ale lor și ale tale, așa că vom explora împreună cu membrii juriului, în formatul de World Cafe, întrebări cheie pentru trecerea de la idee și gând la faptă.
 
>> Ce resurse, financiare și de know-how, sunt disponibile în România pentru idei de inovație socială?
>> Cum devii membru și îți crești afacerea socială prin comunități de antreprenori?
>> Cum abordează multinaționalele inovația socială și sustenabilitatea și în ce investesc?
>> Cum îți spui povestea ca oamenii să se ralieze în jurul ei?
 
Participanții vor avea ocazia să cunoască și poveștile a zeci de idei de afaceri sociale înscrise anul acesta la SIA. Acestea propun rezolvări inovative problemelor sociale prin noi modele educaționale, inovație în nutriție, mobilitate, locuire, ecologie, artă, sănătate sau energie.