1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Vino la evenimentul de lansare SIA 2018 pe 20 februarie!

Vino la evenimentul de lansare SIA 2018 pe 20 februarie!

Vino la evenimentul de lansare a celei de a șaptea ediții Social Impact Award România! Ți-am pregătit accesul la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii în valoare totală de […]

Vino la evenimentul de lansare a celei de a șaptea ediții Social Impact Award România! Ți-am pregătit accesul la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii în valoare totală de 5000 de euro, spațiu de lucru și mentorat alături de antreprenori sociali români cu experiență.

Potrivit unui studiu realizat de Trendence Institute la nivel european, peste 60% din studenții facultăților de business își doresc să aducă o contribuție pozitivă în societate, mai mult decât să câștige bani prin afacerile lor. În timp ce mai mulți tineri își doresc să își creeze propriile locuri de muncă, devenind antreprenori sociali, în prezent, în România, doar 6% din tineri își doresc să lucreze într-un astfel de start-up (potrivit studiului Youth Speak, realizat de AIESEC România pe un eșantion de aproximativ 4000 de tineri).

În contextul în care problemele cu care se confruntă România sunt din ce în ce mai complexe, Social Impact Award vine și creează spațiul educațional prin care mai mulți tineri să îmbrățișeze antreprenoriatul social ca o oportunitate de carieră, generând soluții inovative, pe termen lung.

Ocupă-ți un loc la eveniment! 

Lansarea SIA 2018 va fi creată sub semnul colaborării. Vom aduce la aceeași masă antreprenori sociali, reprezentanți ai companiilor și tineri cu idei de afaceri sociale, în jurul întrebării „Cum arată colaborarea dintre afacerile sociale și afacerile tradiționale?”. Îi vom avea alături de noi pe:

  • Andrei Georgescu, Business Developer @ Mesteshukar Butiq
  • Ioana Săndescu, Director @ eLiberare
  • Alina Tudor, Sustainability Projects Manager @ Enel
  • Ștefan Buciuc, Head of Social Banking Unit @ BCR
  • Oana Țoiu, Curator Global Shapers Bucharest Hub

De ce să participi la evenimentul de lansare SIA 2018? 
– Aflii primul/prima detalii despre programul educațional și competiția Social Impact Award din acest an: cum te poți înscrie, cum poți participa la evenimentele noastre, ce experiențe de învățare ți-am pregătit.
– Cunoști și te inspiri din poveștile antreprenorilor sociali și a partenerilor SIA.
– Descoperi idei de afaceri sociale care au trecut deja prin programul Social Impact Award și cunoști antreprenorii din spatele lor. 



Agenda evenimentului
18:00-18:45 Check-in & Welcome Drinks
18:45-19:15 Prezentare Social Impact Award 2018
19:15-20:15 Panel: Colaborarea dintre afacerile sociale și afacerile tradiționale
20:15-20:30 Pițeria Delicious Break
20:30-21:30 Living Library: Meet the SIA Finalists
Înregistrează-te la eveniment prin completarea acestui formular.