1. Acasă
 2. Comunitatea de alumni

Intră în comunitatea noastră

Devino parte a comunității noastre de alumni. Avem oportunități locale și internaționale de a intra în legătură cu alumnii și de a ne inspira din munca lor.

Comunitatea noastră locală de alumni este formată din absolvenți SIA din mai multe generații care construiesc relații semnificative și se sprijină reciproc în călătoria lor ca agenți ai schimbării. Comunitatea permite dezvoltarea ecosistemului de impact local, asumând un rol activ în programul actual SIA și inspirând mai mulți tineri să-și înceapă aventura.

 • Oportunități Unice

  Accesează rețeaua noastră locală de programe, finanțatori și mentori pentru a te dezvolta mai departe

 • Conexiuni Locale

  Conectează-te cu colegii absolvenți din țara ta pentru a învăța de la și cu ei.

 • Mentorat

  Implică-te în programul SIA și împărtășește-ți povestea tinerilor pentru a sprijini dezvoltarea de noi antreprenori sociali.

Experiențele alumnilor

 • Pentru mine SIA este o comunitate de oameni motivați, generoși și creativi. Poate fi văzut ca o competiție, dar odată ce faci parte (indiferent de rol), poți vedea că este vorba despre cooperare și creștere. Uneori, cu toții ne simțim blocați și avem îndoieli cu privire la ceea ce facem, iar în SIA există întotdeauna cineva care te poate aduce înapoi la mentalitatea potrivită.

  Finalist, SIA Expert Carmen Văduva Initiator Prânz de la bunica
 • SIA a fost o experiență care ne-a deschis ochii, mie și echipei mele. Ne-a ajutat să înțelegem mai bine ce înseamnă antreprenoriatul social și cum să ajungem la echilibru, cum să oferim o soluție la o problemă socială având, în același timp, un model de business solid în spate.  Pe lângă toate abilitățile pe care le-am dezvoltat, ne-a plăcut enorm și comunitatea. Este un sentiment care nu poate fi descris atunci când întâlnești oameni suficient de îndrăzneți încât să pună sub semnul întrebării ceea ce știu despre lume și despre ei înșiși pentru a avea un impact.

  Finalist Petruța Tuliga Founder Parentool

Intră în comunitatea noastră

Dacă ai participat la SIA și vrei să te alături comunității noastre de alumni, dă-ne un mesaj!

  Întreprinderile alumnilor

  Inspiră-te din afacerile alumnilor noștri. Ei alcătuiesc una dintre cele mai mari comunități de antreprenori sociali din lume.

  Detalii

  Comunitatea Internațională de alumni

  Comunitatea noastră internațională de alumni este compusă din multiple generații care împărtășesc același scop de a rezolva cu inițiativele lor cele mai presante probleme ale prezentului. Comunitatea oferă pentru alumni un spațiu în care se susțin reciproc și acces exclusiv la oportunități de dezvoltare personală și în domeniul profesional.

  Impact

  • Impact Global
   1.363 Totalul întreprinderilor care au trecut prin programele de incubare SIA
  • Prefinanțare
   111.000+ Suma totală a premiilor acordate participanților
  • Carieră orientată către impact
   83,1% Procentul de absolvenți care nu lucrează la proiectul lor SIA și care acum lucrează în poziții orientate către impact

  Intră în comunitatea noastră internațională

  Alumnii SIA formează cea mai mare comunitate de antreprenori sociali din lume și au acces la o gamă largă de oportunități exclusive.

  Află mai mult