1. Acasă
 2. Comunitatea de alumni
 3. Întreprinderile alumnilor

Alumni

Inspiră-te din afacerilor alumnilor noștri Alumnii SIA alcătuiesc una dintre cele mai mari comunități de antreprenori sociali din lume.

Experiențele Alumnilor

 • Pentru mine SIA este o comunitate de oameni motivați, generoși și creativi. Poate fi văzut ca o competiție, dar odată ce faci parte (indiferent de rol), poți vedea că este vorba despre cooperare și creștere. Uneori, cu toții ne simțim blocați și avem îndoieli cu privire la ceea ce facem, iar în SIA există întotdeauna cineva care te poate aduce înapoi la mentalitatea potrivită.

  Finalist, SIA Expert Carmen Văduva Initiator Prânz de la bunica
 • SIA a fost o experiență care ne-a deschis ochii, mie și echipei mele. Ne-a ajutat să înțelegem mai bine ce înseamnă antreprenoriatul social și cum să ajungem la echilibru, cum să oferim o soluție la o problemă socială având, în același timp, un model de business solid în spate.  Pe lângă toate abilitățile pe care le-am dezvoltat, ne-a plăcut enorm și comunitatea. Este un sentiment care nu poate fi descris atunci când întâlnești oameni suficient de îndrăzneți încât să pună sub semnul întrebării ceea ce știu despre lume și despre ei înșiși pentru a avea un impact.

  Finalist Petruța Tuliga Founder Parentool

Contactează-ne

Ești interesat să te alături comunității noastre de alumni?

  Întreprinderile alumnilor

  Conctează-te cu alumnii

  Există o mulțime de oportunități de a intra în legătură cu comunitatea noastră de alumni.

  Află mai mult