1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Alătură-te echipei de voluntari Social Impact Award!

Alătură-te echipei de voluntari Social Impact Award!

Hey, zoomer! Hai să-ți povestim despre un proiect antreprenorial cu misiune socială și impact. Te bagi? Te joci în Canva/ ții la visual aesthetics, îți place să creezi content pe […]

Hey, zoomer! Hai să-ți povestim despre un proiect antreprenorial cu misiune socială și impact. Te bagi?

Te joci în Canva/ ții la visual aesthetics, îți place să creezi content pe social media, ți-ar plăcea să co-organizezi evenimente, să co-facilitezi workshopuri și te gândești cum ar putea munca ta să aibă cât mai multă relevanță?

Atunci sunt șanse mari să-ți placă de noi și nouă de tine.

(application form here)

Cine suntem?

Social Impact Award este un program care se adresează tinerilor care își doresc să schimbe probleme sociale curente într-un mod inovativ. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor prin intermediul workshop-urilor naționale și a unei competiții de idei și proiecte (cu premii în valoare de 10.000 euro), ai căror participanți intră într-o călătorie de incubare, dezvoltare și mentorat.

În 2021 proiectul a fost prezent în 16 țări din Europa, Africa și Asia.

Pe cine căutăm?

Ar ajuta super mult să vrei să înveți și să fi curiosx, să fii deschisx spre noi experiențe, să vrei să afli lucruri noi despre antreprenoriat, impact social și inovație.

Ne-ar bucura să vrei susții împreună alți tineri la început de drum care au o idee de business social pe care vor s-o crească împreună cu noi, s-o scoată în lume și să lase o amprentă pe acolo pe unde trec. Pe bune.

Ce experință ai?

Ne-ar ajuta să ai experiență cel puțin 1 an într-un job/ voluntariat/ în proiecte cu tineri, să fii interesat să-ți dezvolți rolul pe care îl vei alege în cadrul echipei și să te facă curios antreprenoriatul social și componenta de dezvoltare personală și welbeing pe care o vrem s-o susținem și dezvoltăm în personaele cu care colaborăm.

Ce avem și putem să oferim?

Pentru timpul tău, creativitate și suport, punem la dispoziție:

  • Oportunitatea de a lucra cu echipa SIA România și SIA internațional, dar și cu echipa Social Innovation Solutions (SIS)
  • Dezvoltarea abilităților și mentalității antreprenoriale
  • O imagine în detaliu a ecosistemului antreprenorial din România
  • Certificare și o recomandare pentru joburi viitoare.
  • Team buildings în cadrul echipei SIS și posibilitate de a călători
  • Un mediu safe în care poți să te deschizi și să-ți aduci contribuția personală

Și ca să maximizăm experiența ta, poți să-ți alegi roluri specifice în care vrei să te afirmi:

Communications support

Te ocupi de concept și postări pe social media (Instagram si Facebook) și participi cu propuneri și feedback în strategia de comunicare. Esti mereu în căutare de story-uri cool și resurse, ești prezent pe IG și FB și știi cum să transformi o simplă poză într-o postare care prinde.

Te interesează crearea de conținut și ai vrea să înțelegi mai bine partea asta de comunicare și engagement. Ești prietenul bun cu limba română și te descurci foarte bine și în engleză.

Workshop and Event support

Îți place maxim să fii printre oameni, să vorbești în public (câteodată), să vii cu idei de evenimente, fie ele online sau offline. Ești curios să afli cum să faci evenimentele să aibă cât mai mult sens și ești gata de acțiune în diverse situații logistice și de organizare.

Ne vei ajuta în organizarea de evenimente și workshop-uri SIA și ne vei susține în managementul invitaților, logistică și coordonare. Vei avea ocazia să cunoști antreprenori, oameni din ONG și educație și să menții legătura cu furnizori și parteneri.

Admin/ Team support

Ai fi omul care aduce voia bună și motivația în echipă, dar și cel care ne-ar ajuta să o dezvoltăm și să recrutăm noi voluntari. Știi și vrei să ne susții când vine vorba de deconturi și facturi și le ții organizate.

Ești dispus să vii cu idei de activități și chiar să organizezi o ieșire din când în când. Vii cu the good vibes și nu te ferești să dai din ele și la alții

Cum aplici?

Mai jos ai un link care te va conduce câtre un fomular. Acolo vei răspunde la câteva întrebări despre tine. Nu ia mult și noi zicem că e fun.

Formular Aplicație Voluntari SIA 2022

Completează-l până duminică, 6 februarie inclusiv.

Sper să ne cunoaștem curând și să ne-apucăm de treabă!