1. Acasă
  2. Povești de succes
  3. Echipele Finaliste din Incubatorul SIA 2019

Echipele Finaliste din Incubatorul SIA 2019

Social Impact Award prezintă cele 13 echipe din Incubatorul SIA 2019 care au luat parte în etapa de Community Voting unde și-au prezentat ideile cu impact pozitiv în comunităţile din […]

Social Impact Award prezintă cele 13 echipe din Incubatorul SIA 2019 care au luat parte în etapa de Community Voting unde și-au prezentat ideile cu impact pozitiv în comunităţile din care provin. În cadrul Incubatorului de afaceri sociale, echipele lucrează la transformarea acestor idei în proiecte concrete cu impact pe termen lung. 

 

Comunitatea a votat și cu ajutorul vostru am strâns un total 4476 de voturi, iar echipa câștigătoare este Mentee!

total voturi

Echipele Social Impact Award 2019 

Bright Living: Bright Living aduce vindecare și pace în viețile oamenilor prin terapie prin meditație și Yoga, în timp ce crește accesul la aceste practici pentru mai multe persoane, indiferent de statutul lor socio-economic. 

Davidlinum: DAVIDLINUM oferă seturi unice de lenjerii de pat din in și accesorii pentru casă, create manual prin meșteșugurile artizanilor din zonele rurale și ale designerului în România.

Education through VR: Realitatea virtuala oferă utilizatorului un mediu interactiv și imersiv, facilitând astfel un mod captivant și inovator de a învăța.

Eduprenoria: Prin Eduprenoria, facem educație antreprenorială pe bune pentru elevii liceelor tehnologice și școlilor profesionale.   

KIA, Knowledge in Action:  Ateliere de orientare în carieră prin care adolescenții își explorează valorile, pasiunile, și abilitățile personale prin jocuri de societate educaționale, exerciții practice și conversații exploratorii. 

Mentee: O platformă care ajută toți oamenii să își găsească scopul. Noi suntem cei care punem la îndoială metodele clasice de învățare. 

Olarsons: Olarsons operează laboratoare de arte, științe și postumanitate, care (re)conectează și proiectează inovații, cercetări, spații, comunități și noi materii sociale. 

Elite Planner: Elite Planner este un life coach oricând la dispoziția ta. Un caiet de lucru ușor de utilizat cu un nivel ridicat de personalizare, conținut unic, totul înglobat sub un design frumos și durabil. 

Pot, vreau, reușesc!: Un program transformațional cu impact pozitiv pentru elevi și pentru comunitatea școlară.  

Parentool: Parentool te ajută să îți creionezi propriul stil parental care să fie adaptat nevoilor tale și ale copilului tău prin ați oferi conținut personalizat și acces la o serie de specialiști pregătiți să îți răspundă tuturor întrebărilor.

Reparoteca: Un spațiu în care iți vei putea repara lucrurile preferate, cum ar fi perechea aceea faină de pantofi, acel ceas simpatic și iți vei putea ajusta hainele pentru a ți se potrivi la fix.

Øko:  Un eco-streetwear brand ce produce tricouri sustenabile de înaltă calitate realizate din resturi de bumbac și sticle de plastic. 

Teach a friend:  Un proiect centrat atât pe ‘profesor’ – un voluntar în aceasta situație – cât și pe student, făcându-i protagoniștii propriei lor experiențe de învățare.

———————————————————————————-

 

Despre SIA

Social Impact Award este o competiție internațională, prezentă în peste 20 de ţări din Europa, Africa şi Asia, care susține tinerii profesioniști, studenții și elevii care vor să devină antreprenori sociali. 

 

În România, Social Impact Award se află la cea de-a opta ediție și este organizat de către Social Innovation Solutions, Global Shapers Bucharest Hub și Universitatea Alternativă cu sprijinul partenerilor Enel România, BCR si Red Bull Amaphiko.